8

Kateřina a Radim
Doplnění úkolu Ochutnavka národního jidla

Publikováno:
20.06.2015, 10:53
Komentářů:
zatím žádný komentář
Co jsme všechno snedli a jak se to pripravovalo
Maminka Zana nám připravila opravdovou hostinu. Byl to typicky studeny albánsky oběd. Začínali jsme rajcatovou polévkou s ryzí ochucenou citronovou šťávou. Jako druhy chod jsme měli zapecene brambory se sýrem feta, opeceny salám,volské oko,zeleninový salát s fetou,citrónové brambory s cibulí. Vše jsme zakončili dezertem,kandovanymi tresnemi. Příprava byla jednoduchá,stihli jsme si u toho s maminkou popovídat. Polevka-vsechny ingredience se smichali a uvarili v jednom hrnci. Zapecene brambory už byli připravené,druhé brambory byly vařené ve slupce a po oloupani ochucené citronem a cibulí,zbytek se usmazil na panvicce. Zapili jsme to domácí rakii a vyrazili na cestu.


Zobrazit ostatní zážitky týmu 8

zatím žádný komentář

Vložte komentář


Vložte komentář

Podpořte posádku č. 8 a Konto Bariery!

Zašlete posádce DMS a kromě něj tak podpořte i postižené mladé sportovce a cestovatele. Více >

Zašlete
DMS AUTOSTOP8
na tel 87777
vybraná částka:
0